Babagan awake dhewe

WORKING Wiwit 1998

DongguanFangrong Metal Precision Machine Co., Ltd. diadegaké ing taun 2000, punika joint venture karo pabrik Taiwan kang wis 30 taun pengalaman ing Manufaktur straightening mesin lan mesin drawing kadhemen, lan dadi perusahaan Tunggal ing 2013. Our company punika Produsèn profesional sing nyawiji desain , produksi lan marketing. Paling mesin duwe Certificate of sarana Model Patent, Certificate of Design Patent, Certificate of Invention Patent lan Certification CE. Lan perusahaan kita liwati Standard ISO 9 0 0 1: 2 0 1 5 ...

 

APLIKASI SOLUSI CASE

Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Tampilan Online Chat!