за нас

РАБОТНИ од 1998 година

DongguanFangrong метал прецизност машина копродукции, Ltd основана во 2000 година, е заеднички потфат со од Taiwan која има 30 години искуство на производство зацрвстувањето машина и ладна цртање машина, и да стане трговец поединец на 2013 година Нашата компанија е професионална производител кој ги интегрира дизајн , производство и маркетинг. Повеќето машини имаат сертификат за корисен модел патенти, сертификат за дизајн патенти, сертификат за Пронајдокот патенти и CE сертификација. И нашата компанија помина на стандардот ISO 9 0 0 1: 2 0 1 5 ...

 

ПРИМЕНА НА РЕШЕНИЕТО НА СЛУЧАЈ

Ако имате било какви прашања, Ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.

WhatsApp Онлајн Chat!