Rreth nesh

Punuar që nga viti 1998

DongguanFangrong Metal Precision Machine Co., Ltd themeluar në vitin 2000, është një ndërmarrje e përbashkët me fabrika Tajvan i cili ka 30 vjet eksperiencë në prodhim për drejtimin e makinës dhe makinë të ftohtë vizatim, dhe të bëhen pronësi Sole në vitin 2013. Kompania jonë është një prodhues profesional që integron dizajnin , prodhimit dhe marketingut. Shumica e makinave kanë Certifikata e Utility Model Patentave, Certifikata e Dizajnit patentë, Certifikata e shpikjen e Patentave dhe CE Certification. Dhe kompania jonë ka kaluar me standardin ISO 9 0 0 1: 2 0 1 5 ...

 

KËRKESË SOLUTION CASE

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

WhatsApp Online Chat!