Tentang Kami

Gawe bareng saprak 1998

DongguanFangrong Metal Precision Mesin Co., Ltd. ngadeg di 2000, hiji joint venture jeung pabrik Taiwan nu boga 30 taun pangalaman dina manufaktur straightening mesin na mesin gambar tiis, sarta jadi proprietorship budi dina 2013. parusahaan kami téh produsén profésional anu integrates design , produksi jeung marketing. Paling mesin gaduh bijil tina Utiliti Modél Patén, bijil tina Desain Patén, bijil tina penemuan Patén na sertifikasi CE. Jeung parusahaan urang lulus Standar ISO 9 0 0 1: 2 0 1 5 ...

 

Aplikasi solusi hal

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ulah ragu ngahubungan kami.

WhatsApp Online Chat!